İlimiz “Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri” ve “Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme” Komisyon Toplantısı yapılmıştır.
14 Kasım 2018

İlimiz “Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri” ve “Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme  ” komisyon toplantısı 14.11.2018 tarihinde saat 14:30 da Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. Toplantı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uz.Dr. Selma ÖZCAN başkanlığında, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete ERKİ, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Aslıı CANDAL, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr. Reha ARSAN, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Muhittin HANCI, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden Jeoloji Mühendisi Hasan YILDIZ, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden VHKİ Aytekin MERT, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Hemşire Dilara BÜYÜKÖZER ve İl Göç İdaresi Müdürlüğünden Göç Uzmanı Yardımcısı Buket AKINCI GEDİK’ in katılımı ile Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Samet ULUSOY koordinasyonunda ve sekreteryasında gerçekleştirilmiştir.